1. ¡OFERTA! con cupón "DIRVPS": hosting por $0,01 y también VPS Linux y Windows por $0,01 el primer mes por Interserver ← publi
  Descartar aviso
Descartar aviso
Al usar este sitio web, aceptas que nosotros y nuestros socios podamos establecer cookies para fines tales como personalizar el contenido y la publicidad. Más información.

Hur sparar man pengar på el?

Tema en 'Social Media' iniciado por Nohagor, 16 Nov 2023.

 1. Nohagor

  Nohagor Nuevo usuario

  Hej på er! Jag har en seriös fråga här: hur sparar du pengar på lampor? På sistone har min elräkning gått upp vilt och jag vet inte ens var jag ska börja för att skära ner på dessa utgifter. Kanske någon har några flyhacks eller hemligheter som hjälper till att minska energiförbrukningen? Dela med er av era erfarenheter, tack!
   
 2.  
 3. Esponde

  Esponde Nuevo usuario

  Det är fantastiskt att se ett sådant intresse för att spara energi! För mig är det viktigaste att använda elektriska apparater på ett medvetet sätt. Jag hittade en bra hemsida där man kan följa elkostnaden per timme. Här är elprisidag.se, där du kan hitta den bästa tiden att använda dina apparater. Jag rekommenderar också att du installerar timers på uttag så att apparater inte körs när de inte behöver. Att byta ut vanliga glödlampor mot LED-lampor är också bra för dina räkningar. Det finns ett par andra knep som har sparat mig mycket pengar: stäng av laddare och dra ut kontakter ur uttag när du inte använder dem, och glöm inte energisparlägena på apparater. Allt som allt är detta inte raketforskning, utan mycket konkreta steg för att minska dina ljusräkningar. Lycka till med att spara energi, vänner!
   


Alojamiento web, Hosting Reseller, Servidores Dedicados - All in Hosting


    
    
    
    
Blog · Sitios amigos: GuiaHosting · Unidominios · Interalta ·